Papa Cadeau: Verjaardag/ Vaderdag knutselen babys

Papa Cadeau: Verjaardag/ Vaderdag knutselen babys

Hoe kun je een eerste Vaderdag cadeau knutselen met je baby? 5x vaderdag knutselen babys

De eerste vaderdag of verjaardag is een speciale dag voor een nieuwe papa. Hoe leuk is het om hem dan een persoonlijk cadeautje te geven? Een baby kan dit natuurlijk niet zelf, dus heeft wat hulp van mama nodig. Kies een mooi cadeautje uit en maak samen een knutselwerkje.

Ondanks dat de mogelijkheden met een baby beperkt zijn, kun je genoeg leuke knutselwerkjes maken. Het gebruiken van hand en voetafdrukken van je baby is erg handig. Zo maak je een persoonlijk cadeau. Je kunt bijvoorbeeld ook een gipsafdruk maken. Ook kun je verven en je baby zelf kleuren laten ‘uitkiezen’. Hier vind je allerlei ideeën voor een leuk cadeautje van een baby voor papa. Zo maak je er een onvergetelijke vaderdag of verjaardag van!

Vaderdag knutselen babys ideeën om te knutselen of zelf te maken

  • Gipsafdruk baby handjes en voetjes
  • Vingerverven
  • Gepersonaliseerd cadeau
  • Knutselen met baby handjes en voetjes
  • Eerste vaderdag cadeau

Gipsafdruk baby handjes en voetjes

Bodycasting Set - Baby/Kinderhanden Set - Baby- kinderhandBodycasting Set - Baby/Kinderhanden Set - Baby- kinderhand

Bodycasting set

Wil je papa een uniek cadeau geven voor zijn eerste vaderdag? Dan is een bodycasting set perfect. Je kunt een afdruk maken van de hand van je baby en die aan hem geven. Het is natuurlijk ook mogelijk hem de set te geven. Dan kan hij de afdruk zelf maken en eventueel van beide handen een beeldje maken.

Vingerverven

The mother with son painting a big paper with their hands Free Photo vaderdag knutselen babys verjaardag baby cadeauThe small baby keeps a box with paints Free Photo

Maak een mooi schilderij door samen te vingerveren. Ook kun je met tape een figuur of tekst maken. Deze kun je later verwijderen en zo ontstaat een leuk effect en kun je de tekst of het figuur zien. Pas op: het kan een kliederboel worden. Daarom kun je ook plastic folie of een plastic zakje om het papier doen. Dan kan de baby met zijn handen de verf verspreiden. Als de verf opgedroogd is verwijder je het plastic weer. Belangrijk is het om veilige verf te gebruiken. Gebruik daarom biijvoorbeeld natuurlijke verf met alleen veilige ingrediënten.

Gepersonaliseerd cadeau

Ollimania - Beste vader van de wereld XXL (HC)

Papa boek

Mijn eerste Vaderdag romper - Wit - 50/56

Romper met naam

Naast knutselen, kun je ook een persoonlijk cadeau laten maken. Bijvoorbeeld een leuk boek met papa in de hoofdrol of items met naam. Ook kun je matchende items geven voor baby en papa. Daar zal hij zeker blij mee zijn!

Knutselen met baby handjes en voetjes

Happy mother and child painting on paper Free Photo vaderdag knutselen babys verjaardag papa cadeauChild leg on paper near water colors Free Photo

Gebruik je creativiteit om de voet of handafdrukken van je baby te verwerken in een kunstwerkje. Je kunt bijvoorbeeld een boom of bloem met handafdrukken maken. Zo geef je een origineel cadeau aan papa dat je baby ‘zelf” gemaakt heeft.

Eerste vaderdag cadeau

Cadeaudoosje met vader / kind sokken - Daddy and Me

Matchende sokken

Baby Rompertje tekst papa eerste Vaderdag cadeau | Happy first father’s Day daddy | lange mouw | wit zwart | maat 50-56

Vaderdag romper

Liever een kant en klaar cadeautje voor papa kopen? Deze items zijn perfect als cadeautje voor papa van je baby. Bijvoorbeeld een rompertje met: “Happy first father’s day daddy!”. Of een set met matchende sokken!

 

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer vaderdag knutselen babys cadeau ideeen? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘vaderdag knutselen babys’ tips!