15x Creatief housewarming cadeau ideeën

15x Creatief housewarming cadeau ideeën

Wat geef je als creatief housewarming cadeau voor een verhuizing?

Een verhuizing is altijd een grote gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Nu het dan eindelijk zover is, mag iedereen het nieuwe komen kijken tijdens de housewarming. Als je bent uitgenodigd om het nieuwe optrekje van vrienden of familie te komen bekijken, wil je natuurlijk een cadeautje meenemen. Wil je liever niet aankomen met een standaard cadeau? Dan is een creatief housewarming cadeau natuurlijk veel leuker. Er zijn genoeg originele opties die de ontvangers waarschijnlijk nog niet in huis hebben. Een persoonlijk housewarming cadeau zullen ze zeker waarderen.

Wat geef je als origineel verhuiscadeau op een housewarming? Een creatief housewarming cadeau zoals een klein boompje, kruidenschaar of toiletgastenboek is geschikt als cadeau voor een verhuizing. Daarnast zal een persoonlijk housewarming cadeau zoals een straatnaambord met naam, tegeltje of stadsposter gewaardeerd worden door de nieuwe huisbewoners.

1. Straatnaambord

Een origineel housewarming cadeau om te geven is een persoonlijk straatnaambord. Het is een unieke decoratie voor binnen en buitenshuis. Een persoonlijks straatnaambord is eenvoudig te maken en je hoeft alleen maar de tekst in te typen. Wie wil dit nou niet hebben voor zijn nieuwe huis!?

Plaatstaal straatnaambord - creatief housewarming cadeau

Straatnaambord

2. “Huisje, boompje, beestje”

Wil je iets anders geven dan de standaard plant? Geef de nieuwe huisbewoners dan een boompje! Op de verpakking staat: “een nieuwe woning”. Een creatief housewarming cadeau voor in de tuin.

Minitree Appelboom Nieuwe Woning

Boompje

3. Kruidenschaar

Deze praktische keukentool is speciaal ontworpen voor het snijden van kruiden. De kruidenschaar heeft 5 messen en een kammetje. Zo heb je perfect gesneden kruiden waarvan de smaak en het aroma bewaard blijven. Een praktisch verhuiscadeau voor kookliefhebbers.

Kruidenschaar met kam - rood

  Kruidenschaar

4. Stadskaart

Deze stadskaarten zijn een unieke eyecatcher in huis. Geef een stadskaart van een favoriete plek of de nieuwe woonplaats. Een creatief housewarming cadeau voor als je niet weet wat je moet geven.

Poster/kaart WIJK AAN ZEE met coördinaten

Poster

Poster/plattegrond VLEUTEN - A4

Poster

5. Tegeltje

Een mooie en persoonlijke decoratie voor aan de muur. Dit unieke housewarming cadeau is gegarandeerd nog niet in huis!

Tegel - Keramiek

Tegeltje

6. Toiletgastenboek

In het toiletgastenboek kunnen gasten verslag doen van hun bezoek en een leuk bericht achterlaten. Een origineel cadeau voor nieuwe huisbewoners die wel van een grapje houden.

Het toiletgastenboek

Gastenboek wc

7. Sleutelhouder

Als er iets is wat je gemakkelijk kwijtraakt, dan zijn het wel sleutels. Daarom kun je ze het beste op een vaste plek bewaren. Met een sleutelhouder kun je ze bijna niet kwijtraken. Dit zal ongetwijfeld veel frustratie schelen. Een praktisch en persoonlijk housewarming cadeau.

Sleutelrekje - 4 haakjes

Sleutelrekje

8. Aroma diffuser

Verspreid een heerlijke geur door je nieuwe huis met een aroma diffuser. De aromatische plantaardige oliën hebben een ontspannende werking [1]. Deze cadeauset bevat een diffuser en verschillende oliën. Naast de fijne werking is het ook een mooie decoratie voor in huis. Het perfecte housewarming cadeau voor een vrouw.

Housewarming cadeau vrouw aromatherapie set

Aromapakket

9. Huisnummerbord

Ontwerp een huisnummerbordje voor het nieuwe huis met bijvoorbeeld een foto en/of tekst! Een persoonlijk housewarming cadeau voor nieuwe huiseigenaren.

Huisnaambord - 20x20

Persoonlijke mat

15. “Reinig je huis” cadeaupakket

Van negatieve energie afkomen? Dat zou moeten kunnen met deze Smudge kit. Hiermee kun je een huis ritueel reinigen! Het pakket bevat onder andere schelpjes, stokjes, kruiden en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

LUXE Reinig je huis pakket ORIGINAL Jiri & Friends Smudge Kit Smudgekit Witte salie Palo Santo abalone schelp | small FLORIDA WATER Agua de Florida Peru

Smudgekit

 

[1] https://www.massagehuys.nl/aromatherapie/

Dit artikel bevat affiliate links.

© headerfoto door freepik.com

Meer creatief housewarming cadeau ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op cadeaucrisis.nl voor meer verhuiscadeau inspiratie.