5x Sinterklaas surprise ideeën man / vrouw

5x Sinterklaas surprise ideeën man / vrouw

Hoe maak je een leuke en snelle Sinterklaas surprise?

Het is weer de mooiste tijd van het jaar. Sinterklaas staat op de stoep en dat betekent natuurlijk veel cadeautjes. Veel mensen vieren Sinterklaas door het geven van een surprise. Je trekt lootjes om te bepalen voor wie jij een leuke Sinterklaas surprise gaat maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en je weet niet waar je moet beginnen. Ook is niet iedereen even handig met knutselen of heeft genoeg tijd. Geen zorgen, er zijn veel leuke en originele surprises die je eenvoudig en snel kunt maken. Zo kun je een kant en klaar knutselpakket kopen met al het materiaal dat je nodig hebt. Het is zelfs mogelijk een kant-en-klare surprise te kopen. Deze Sinterklaas surprise ideeën zijn leuk voor elke man of vrouw. Zo is succes gegarandeerd!

1| BBQ

Sinterklaas surprise pakket zelf maken: Barbecue

Sinterklaas surprise pakket zelf maken: Barbecue

BBQ set

De perfecte surprise voor een echte BBQ-master! Deze nep-bbq ziet er mooi uit maar is toch eenvoudig te maken. Wanneer je de bbq opent, vind je de cadeautjes. Maak deze eenvoudige maar leuke surprise voor een man of vrouw die van bbq-en houdt.

2| Boek

Sinterklaas surprise pakket zelf maken houten boek

Sinterklaas surprise pakket zelf maken houten boek

Boek surprise

Dit mooie boek is de perfecte surprise voor een boekenwurm. Stop leuke kleinigheidjes in het houten boek, die je zult vinden als je hem openmaakt.

3| Grabbelton

Cadeau Emmer Surprise Emmer

Gift, Box, Gift Box, Birthday, Surprise, Christmas

Surprise-emmer

Deze leuke surprise is geschikt voor iedereen. Vul de surprise-emmer met bijvoorbeeld snippers, confetti of strooigoed. De ontvanger kan hierin op zoek gaan naar de sinterklaascadeautjes.

4| Piet kant en klaar

Maak je eigen Piet surprise - Kant-en-klaar - 2 stuks

Piet surprise

Heb je geen tijd om een surprise te maken? Dan is deze kant-en-klaar surprise je redding! Je hoeft alleen maar je cadeau in de koker te doen en deze om te toveren tot Piet. Zo heb je binnen korte tijd een snelle Sinterklaas surprise die er leuk uitziet.

5| Dier

Dolfijn zelf maken knutselpakket / Sinterklaas surprise

Dolfijn

Hond zelf maken knutselpakket / Sinterklaas surprise

Hond

Geef de ontvanger een mooie en snelle Sinterklaas surprise in de vorm van zijn/haar lievelingsdier. Deze dieren surprises zijn ideaal voor jongens en meiden die zelf een surprise willen knutselen.

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Fotos grabbelton: pixabay.com

Deze post bevat affiliate links.

 

Op zoek naar meer Sinterklaas surprise ideeën man / vrouw? Kijk dan eens naar de andere cadeautips op deze website.