Parelen huwelijk: 30 jaar getrouwd cadeau tips

Parelen huwelijk: 30 jaar getrouwd cadeau tips

Wat geef je als 30 jaar getrouwd cadeau?

Het 30 jarig huwelijksjubileum is een mooie mijlpaal. Deze wordt ook wel het parelen huwelijk genoemd. Bij zo’n bijzonder moment moet je natuurlijk stilstaan. Maar wat te doen als je 30 jaar getrouwd bent? Het is leuk dit te vieren met een mooi 30 jaar getrouwd cadeau. Er zijn genoeg opties voor een toepasselijk geschenk voor je geliefde, ouders of vrienden.

Wat geef je als 30 jaar getrouwd cadeau? Voor het parelen huwelijk is een symbolisch cadeau erg geschikt. Een symbolische sculptuur of cadeau met parels is voor dit huwelijksjubileum erg toepasselijk. Ook kun je een persoonlijk cadeau maken, zoals een hart met gravering.

Hier vind je inspiratie voor het perfecte parelen huwelijk cadeau. Van kleinigheidjes tot grote cadeaus, er is voor iedereen wel wat te vinden.

1. Symbolisch beeldje

30 jaar getrouwd cadeau Parel in hand bronskleur

Beeldje

Als parelen huwelijk cadeau is een beeldje met parels natuurlijk erg toepasselijk. Een beeldje, zoals deze met een parel in een hand, heeft een symbolische betekenis. Ook is een beeldje dat symbool staat voor de liefde erg toepasselijk.

2. Fotolijstje met parels

parelen huwelijk cadeau - Clayre & Eef - Metalen fotolijst met bloemen en pareltjes voor foto 6x9 - 2F0527XS

Fotolijstje

Dit fotolijstje met parels is een mooi symbolisch cadeau voor het parelen huwelijk. Doe er een mooie foto in voor een persoonlijk cadeau.

3. 30 jaar getrouwd cadeau zelf maken

Hart maken

Houten hart

Houten hart

Houten kaart

Houten Moederdag kaart - Verticaal

Houten kaart maken

Op zoek naar een persoonlijk 30 jaar getrouwd cadeau? Dan is een gepersonaliseerd geschenk erg geschikt. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een mooie kaart of hart als kleinigheidje.

4. Tegeltje 30 jaar getrouwd

30 jarig Huwelijk cadeau | Zijn we eindelijk 30 jaar getrouwd krijgen we zo'n kut tegeltje | Tegeltje spreuk 30 jaar getrouwd| Spreuktegels | Cadeau 30 jaar getrouwd

Tegeltje

Wil je een grappig cadeautje geven? Dan is dit tegeltje voor het 30 jarig huwelijksjubileum een goed idee.

5. Wensparel

Wensparel Sieraad "Ik hou van jou"

Wensparel

Deze wensparel heeft een mooie boodschap. In de oester vind je een unieke parel. Een toepasselijk cadeau voor het parelen huwelijk.

6. Cadeau cheque voor activiteit of geld

Cadeau cheque getrouwd 20 x 34 cm

Cheque

Wil je samen iets leuks doen of geld geven? Dan is het leuk om een cadeau-cheque te overhandigen. Zo kun je op een originele manier geld of een uitje cadeau geven voor het 30 jarig huwelijk.

7. Feestversiering parelen huwelijk

e-Carnavalskleding.nl Feestversiering pakket rosé 30 jaar | Versiering 30e verjaardag | 30 jaar feestversiering pakket rosé compleet | Leuk pakket rosé met feestartikelen voor de 30e verjaardag Small

30 pakket

Slingers 30 Jaar Verkeersbord 12m

slingers

Geef je een feest ter ere van het 30 jarig huwelijk? Hang dan mooie versiering op voor een echte feestsfeer!

 

Dit artikel bevat affiliate links.

© headerfoto door freepik.com

Meer 30 jaar getrouwd cadeau ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op cadeaucrisis.nl voor meer parelen huwelijk cadeau inspiratie.