Originele cadeaus voor een 75 jarige vrouw/man

Originele cadeaus voor een 75 jarige vrouw/man

Wat geef je iemand die 75 wordt cadeau?

cadeauvoor75jarigevrouwofmoeder

Word je moeder of vader 75 jaar? Of viert je oma of opa deze verjaardag? Gefeliciteerd! De 75 jarige verjaardag is een bijzondere mijlpaal. Bij zo’n mooie leeftijd moet je uiteraard passend stilstaan. Het is leuk de 75 jarige verjaardag in stijl te vieren met toepasselijke versiering. Een mooi cadeau kan natuurlijk ook niet ontbreken. Maar wat geef je aan iemand van 75 cadeau?

Het kan lastig zijn een geschikt kado te vinden. Veel mensen van 75 jaar hebben alles wat ze wensen al in hun bezit. Ook hechten ze niet zoveel waarde meer aan oppervlakkige cadeaus, maar maak je ze eerder blij met een betekenisvol cadeau.

Gelukkig zijn er zijn genoeg geschikte cadeaus voor een 75 jarige man of vrouw te geven. Wat geef je als cadeau voor een 75-jarige verjaardag? Een symbolisch cadeau met betekenis, zoals een fotoboek, zal in de smaak vallen. Ook een nostalgisch cadeau, zoals een kaart van het geboortejaar, is een geschikt geschenk. Een cadeau met humor is ook een optie voor een man of vrouw van 75.

1. Vertel eens … boek

boeken vertel eens mama opa

Boeken

Een origineel cadeau voor je moeder/oma of vader/opa is dit invulboek. Haal samen herinneringen op aan de hand van vragen en kom alles te weten over de jarige. De antwoorden schrijf je op en zo maak je een dierbaar boek.

2. Digitaal fotolijstje

Denver PFF-1010 Black - Digitale Fotolijst - 10.1 inch - met Frameo software - Zwart

Digitaal fotolijstje

Een digitaal fotolijstje is een modern alternatief voor het fotoboek. Elke dag wordt je weer blij van alle mooie foto’s. Met dit exemplaar kun je foto’s ook vanaf je mobiel naar het lijstje sturen. Een origineel cadeau voor een oudere zonder cadeauwensen.

3. Mok

Paperdreams - Cartoonmok - 75 jaar

75 Mok

Deze mok is een toepasselijk kleinigheidje voor de 75 jarige. Dit exemplaar heeft een toepasselijke cartoonopdruk. Het is ook leuk hem te vullen met wat lekkers en in te pakken.

4. Geboortejaar cadeau

Historische verjaardag Cd-kaart 1946

CD-kaart

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een cadeau gerelateerd aan het geboortejaar van de jarige. Op deze kaart vind je 20 populaire liedjes uit het jaar 1946. Zo ga je weer even terug in de tijd. Dit nostalgische cadeau zal de 75 jarige ontvanger zeker waarderen.

5. Tegeltje

Spreuktegel - Hardboard

Tegeltje

Verjaardag Tegeltje met Spreuk (75 jaar: Ben ik eindelijk 75 krijg ik zo'n kut tegeltje + cadeau verpakking & plakhanger

75 Tegeltje

Op je 75e heb je veel levenservaring opgedaan. Dat resulteert ook in wijze uitspraken. Vereeuwig een mooie, leuke of grappige uitspraak van de jarige op een tegeltje. Ook kun je een tegeltje met een foto geven. Of geef een tegeltje met humor waar een grappige tekst opstaat.

6. 75 jaar humor cadeau

Sokken pas op voor hangoudere

Hangoudere sokken

Houdt de ‘ouwe sok’ wel van een grapje? Dan zijn deze sokken voor hangouderen perfect voor hem/haar!

7. Gids

  Wandel- en fietsgids

Ook op 75 jarige leeftijd is het goed om in beweging te blijven. Er is genoeg leuks te zien en doen in eigen land. Tijd om er op uit te gaan! In deze gids vind je inspiratie voor je volgende wandel- 0f fietstocht in Nederland.

8. Fotoboek

Fotoalbum - M - Hardcover - 40 pagina's

Fotoboek

Heeft de 75 jarige alles al in zijn/haar bezit? Geef dan een persoonlijk cadeau, zoals een zelfgemaakt fotoboek. Zo kun je mooie herinneringen op papier vereeuwigen. Verzamel jullie mooiste foto’s en bundel ze tot een prachtig boek. Dat zal de jarige zeker waarderen!

9. 75 jaar Cadeau-emmer

Cadeau Emmer 75 jaar Gefeliciteerd

75 Emmer

Maak je eigen cadeaupakket met deze toepasselijke emmer. Vul de emmer met leuke kleinigheidjes of lekkernijen. Ook kun je er bijvoorbeeld een relax pakket van maken. Bekijk hier hoe je een relax pakket kunt maken.

10. Theepot

Marjolein Bastin Sketch of Nature Tea For One - 0.4 L

Theepotje

Origineel cadeau voor 75 jarige vrouw gezocht? Deze schattige theepot is een praktisch cadeau voor theeliefhebbers. Met dit theepotje hoef je niet gelijk een hele grote pot te zetten.

11. Surprise party

Fissaly® 75 Jaar Verjaardag Decoratie Versiering - Ballonnen – Helium, Latex & Papieren Confetti Ballonnen- Zwart en Goud

Pakket

Wat is er nou leuker dan een surpriseparty? Verras de 75 jarige met een geweldig feest. Mooie versiering kan natuurlijk niet ontbreken. Dit pakket is perfect voor deze gelegenheid.

12. Decoratie voor buiten

GARDEN SPIRIT Vogelhuisje Nestkast Boswachtershuisje Koolmees - Vogels - Moederdag cadeautje

Vogelhuisje

Fleur de tuin of het balkon op met een leuke accessoire. Zo kun je bijvoorbeeld een vogelhuisje geven. Zo kun je buiten leuk vogels spotten.

 

In deze video vind je nog meer goede cadeau tips voor ouderen:

 

© Foto’s: pexels.com

Dit artikel bevat affiliate links.

Meer cadeau voor 75 jarige vrouw/man ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ’75 jaar cadeau man/vrouw’ tips!