10x Origineel kado eerste verjaardag baby

10x Origineel kado eerste verjaardag baby

Wat geef je als origineel kado eerste verjaardag?

De eerste verjaardag van een kindje is leuk en bijzonder. Deze mijlpaal moet gevierd worden! Hierbij hoort natuurlijk ook een mooi kado. Het kan lastig zijn een leuk en origineel baby kado te vinden voor een kind dat 1 jaar wordt. Ben je op zoek naar een cadeau voor de eerste verjaardag van je zoon of dochter? Of voor bijvoorbeeld je kleinkind? Geen zorgen, er zijn genoeg leuke en nuttige cadeaus te geven.

De eerste verjaardag is een bijzondere gebeurtenis. Wat geef je als origineel kado eerste verjaardag? Speelgoed is een geschikt cadeau voor een baby van 1 jaar.  Geef je liever geen speelgoed? Kies een praktisch kado waar je ook de ouders blij mee maakt. Laat een cadeau personaliseren om een uniek geschenk te maken.

Het is extra lastig een cadeau te vinden voor het tweede kind dat 1 jaar wordt. Vaak is er al het nodige in huis en weet je dus niet wat je moet geven. Wat is een geschikt cadeau eerste verjaardag tweede kind? Je kunt denken aan een gepersonaliseerd cadeau met naam, zoals een backfietsje, koffer of badjas. Zo geef je een uniek en origineel cadeau.

Hieronder vindt je 10 ideeën voor een origineel eerste verjaardag kado. Er zit vast iets tussen voor jouw dochter, zoon of kleinkind.

1| Bakfietsje

Houten bakfiets

Bakfietsje met naam

Een fietsje is een perfect cadeau voor de eerste verjaardag. Wat het nog leuker maakt, is de persoonlijke opdruk met naam. De jarige zal hier vast en zeker trots mee rondrijden!

2| Knuffelkussen

Fisher-Price Lama Knuffeldierkussen

Alpaca knuffeldierkussen

Met een dit knuffeldierkussen kan een kindje leuk spelen terwijl hij tegelijkertijd ondersteunt wordt tijdens de verschillende groeifasen. Dit kussen in de vorm van een Alpaca ziet er vrolijk en schattig uit. Een origineel kado eerste verjaardag voor een baby van 1 jaar.

3| Verjaardagsboekje

Boek met naam - Peppa Pig - Hoera! - Softcover

Boekje Peppa Pig

nijntje cadeau pakket - kinderbestek en boek met met naam

Cadeauset boekje & bestek

Dit boekje in verjaardagsthema is een toepasselijk kado voor de eerste verjaardag. Personaliseer het boekje met de naam en een foto van de jarige baby. Zo speelt hij/zij de hoofdrol in het verhaal!

5| Tipi Tent

Tipi Tent / Speeltent Kinderkamer Monochrome Crosses - Speeltent voor Kinderen - Kindertent - Indianentent - Wigwam 100x100x120cm

Tipi Tent

Met een speeltent kunnen kinderen hun eigen plekje creëren in huis. Het is ook nog eens een sfeervolle decoratie die er leuk uitziet!

6| Koffer

Princess naamkoffer - Woezel & Pip (handbagage)

Koffer met naam

Trunki Ride-On Handbagage koffer 46 cm - Lieverheersbeestje Harley

Ride-on koffertje

Met je eigen naamkoffer wordt op vakantie gaan nóg leuker! Ook leuk is een “Ride-on” koffer. Onder dit koffertje zitten namelijk wieltjes waardoor je er rond mee kunt rijden! Het is een praktisch eerste verjaardag cadeau voor je zoon of dochter.

7| Badjas

Kinderbadjas - Aqua (80-92)

Badjas zoon

Kinderbadjas - Roze (80-92)

Badjas dochter

Deze fijne badjas zal ongetwijfeld veel gedragen worden. De opdruk met naam maakt hem extra leuk! Zo geef je een persoonlijk eerste verjaardag. Perfect als origineel cadeau voor een tweede kind of tweeling als matchende set.

8| Poppenwagen

Houten poppenwagen

Poppenwagen met naam

Deze poppenwagen met naam ziet er prachtig uit en is van degelijke kwaliteit. Het is een blijvend en origineel kado eerste verjaardag voor een dochter.

9| Kinderfauteuil

Kinderfauteuil - Rood groot cadeau 1 jaar

Persoonlijke kinderfauteuil

Met deze fijne stoel zul je de jarige zeker blij maken! Laat hem bedrukken zoals je zelf wilt. De hoes is wasbaar en dus praktisch in gebruik. Een origineel en groot 1 jaar cadeau.

10| Babygym

Heimess Baby Gym: TREIN 63x53x55cm, in doos origineel baby 1 jaar cadeau

3-in-1 Babygym

Eindeloos speelplezier is gegarandeerd met deze 3-in-1 babygym. Spelen is niet alleen leuk, het is ook goed voor de ontwikkeling van een kind. Het is dus een nuttig en origineel kado eerste verjaardag.

 

 

© Headerfoto door freepik.com.

Dit artikel bevat affiliate links.

Nog geen origineel eerste verjaardag kado voor je zoon of dochter gevonden? Kijk dan eens naar de andere artikelen op cadeaucrisis.nl voor meer inspiratie voor een origineel baby 1 jaar cadeau.