Geslaagd! 10x origineel cadeau rijbewijs idee

Geslaagd! 10x origineel cadeau rijbewijs idee

Wat geef je iemand die geslaagd is voor rijbewijs?

Het halen van een rijbewijs is een hele prestatie. De vele lessen hebben geleid tot een mooi resultaat: je mag je nu helemaal zelf de weg op met de auto of motor. Dat moet gevierd worden! Wat geef je iemand die geslaagd is voor rijbewijs? Geef de geslaagde een origineel cadeau rijbewijs, iets wat hij/zij zeker verdiend heeft.  Een echte auto of motor zou natuurlijk het perfecte cadeau zijn, maar dat ligt meestal niet binnen het budget. Geen zorgen, er zijn nog genoeg andere leuke cadeaus om de geslaagde blij mee te maken.

Wat geef je iemand die geslaagd is voor rijbewijs? Deze cadeaus zijn hiervoor geschikt:

  1. Sleutelhanger
  2. Tegeltje
  3. Beschermengel
  4. Praktische set
  5. Snoeptrommel met autodrop
  6. Mok
  7. Modelauto
  8. Autoaccessoires
  9. Waarschuwingsbord
  10. Autopapierenmapje

1| Sleutelhanger

sleutelhanger dont drink and drive

  Don’t drink and drive

Sleutelhanger - Drive safe I need you here with me – Drive safe I need you Sleutelhanger - Zilver

  Drive safe

Een dagelijks probleem van veel mensen is het kwijtraken van sleutels. Om te voorkomen dat de nieuwe bestuurder telkens zijn sleutels kwijtraakt, kan hij/zij wel wat hulp gebruiken. Met een sleutelhanger zijn sleutels beter zichtbaar en makkelijker te vinden. Bovendien kun je een exemplaar kiezen met een toepasselijke boodschap. Het is daarom een nuttig en leuk rijbewijs cadeau.

2| Tegeltje

Wijsheden tegeltje met spreuk over Vervoer: Ik moet niet zo veel rijden want ik moet nog drinken

  Tegeltje rijden

Wijsheden tegeltje met spreuk over Vervoer: Je moet nooit harder rijden dan je engelbewaarder kan vliegen

  Tegeltje engelbewaarder

Een tegeltje is een origineel rijbewijs cadeau met een knipoog. Zo kun je een tegeltje geven met de grappige tekst “Ik moet niet zoveel rijden want ik moet nog drinken”. Of een exemplaar met “Je moet nooit harder rijden dan je engelbewaarder kan vliegen”. Het is ook leuk om er een beschermengeltje bij te geven, zoals je hieronder ziet.

3| Beschermengel

beschermengeltje aquamarijn

  Hanger kralen

Metalmorphose Beschermengel Sleutelhanger Cadeau Accessoire- Wit/Goud Guardian Angel

  Sleutelhanger

Rijden is niet zonder gevaren: er gebeuren helaas nog elke dag ongelukken. Een beschermengel is een herinnering om op te letten en voorzichtig te rijden. Men gelooft dat hij de bestuurder zal beschermen zodat hij veilig thuis zal komen.

4| Praktische set

Parkeerschijf blauw| Parkeerkaart | Parkeren in de blauwe zone

  Parkeerschijf

Auto 3-delige Veiligheid Set voor op de Weg – 45x7x7 cm | ANWB Veiligheidsset met Reflecterend Vest, Isolatiedeken en Gevarendriehoek | Autobenodigdheden

  Veiligheid set

Lifehammer Plus - Veiligheidshamer

  Lifehammer

Ijskrabber handschoen - Blauw

  Handschoen ijskrabber

Het halen van een rijbewijs is pas het begin. De echte essentials moét je hebben. Je moet namelijk met allerlei praktische situaties zien om te gaan die je niet had voorzien. Een goede voorbereiding is hierbij nodig en kan zelfs van levensbelang zijn. Een lifehammer, ijskrabber, parkeerschijf en gevarendriehoek en zijn echte must-haves voor in de auto. Een rijbewijs cadeau-emmer is perfect om een rijbewijs cadeau pakket mee te maken.

Cadeau Emmer Gefeliciteerd Rijbewijs

Cadeau-emmer

5| Snoeptrommel met autodrop

Snoeptrommel - Rijbewijs

  Snoeptrommel

Met wat lekkers zit je altijd goed. Na de zware inspanningen voor het rijexamen verdient de geslaagde wel een traktatie. Deze leuke snoeptrommel is een toepasselijk kleinigheidje. Let op: je moet hem wel zelf vullen. Dat kun je leuk doen met bijvoorbeeld autodrop.

6| Mok

Cartoonmok Rijbewijs

  Rijbewijs mok

Een fijne mok komt altijd van pas. Dit exemplaar heeft een leuke cartoonprint met ”Gefeliciteerd met je rijbewijs””.

7| Modelauto

Bburago FERRARI LAFERRARI modelauto schaal 1:18 rood

  Modelauto Ferrari

De meeste mensen hopen later in een mooie auto te kunnen rijden. Veel mensen hebben wel een favoriete auto waar ze zichzelf graag in zouden zien. Is een echte auto nét buiten het budget? Dan is een schaalmodel van deze lievelingsauto een leuk rijbewijs cadeau. Hiermee kan de liefhebber wegdromen voor als de echte auto nog net even niet haalbaar is.

8| Autoaccesoires

Autospiegel Dobbelstenen Wit - Dobbelsteen aan spiegel

  Spiegelhanger

Hoogwaardige Hoofd Schudden Hond Auto Ornamenten Harsen Mooie Pommeren Cartoon Hond Nieuwjaar Geschenken met Dubbelzijdig Plakband

  Bobble head hondje

Een autoaccessoires is een leuk rijbewijs cadeautje. Hiermee kan de nieuwe bestuurder zijn/haar (toekomstige) auto pimpen. De dobbelsteen spiegelhangers zijn te zien in veel auto’s. Ook Bobble heads zijn een vrolijk auto-accessoire. Je kent ze wel: de vrolijke poppetjes die constant hun hoofd schudden. Deze poppetjes zijn super leuk om te geven als cadeau voor het rijbewijs.

9| Feestelijk

Paperdreams - Warning sign - Rijbewijs

  Waarschuwingsbord

Rozet Geslaagd Rijbewijs

Rozet

Bij het vieren van een feestje, kan versiering natuurlijk niet ontbreken. Een waarschuwingsbord is een feestelijke verassing om iedereen te laten weten dat er iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs. Zet hem thuis neer als je een feestje viert. Een rozet is ook een origineel rijbewijs cadeau voor de trotse autobestuurder.

10. Autopapierenmapje

 

LeonDesign - 16-P2209-04 - mapje voor autopapieren - Zwart - leer

Autopapierenmapje

Eindelijk heb je het rijbewijs waar je zo hard voor gewerkt hebt. Dan moet je die natuurlijk wel goed opbergen! Met een autopapierenmapje berg je je rijbewijs en andere documenten goed op. Zo zul je ze niet vergeten of kwijtraken. Dit is een origineel rijbewijs cadeau idee dat erg praktisch is.

 

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.