Katoenen huwelijk cadeau: 1 jaar getrouwd

Katoenen huwelijk cadeau: 1 jaar getrouwd

Wat geef je als 1 jaar getrouwd cadeau?

Het katoenen huwelijksjubileum is een bijzondere mijlpaal: je bent nu 1 jaar getrouwd! Daar sta je natuurlijk bij stil op je trouwdag. Wil je je geliefde een katoenen huwelijk cadeau geven? Of zoek je een felicitatie voor familie of vrienden? Dan kan het lastig zijn om te bedenken wat je wilt geven. Want wat geef je als katoenen huwelijk cadeau?

Een symbolisch cadeau voor de liefde is toepasselijk als katoenen huwelijk cadeau. Ook een romantisch cadeau, zoals een beeldje of gouden roos, is geschikt. Daarnaast kun je je geliefde een horloge of sieraad geven als 1 jaar getrouwd cadeau.

Hier vind je ideeën voor een 1 jarig huwelijksjubileum cadeau voor je man of vrouw. Ook vind je hier inspiratie voor een leuk katoenen huwelijk cadeau voor vrienden of familie. Voor iedereen is er wel een geschikt cadeau te vinden.

Sieraden of horloge

Zoek je een cadeau voor je vrouw? Een sieraad valt bij veel vrouwen in de smaak. Met een mooi kettinkje van echt goud maak je elke vrouw blij. Een subtiele ketting met een hartje is overal bij te dragen.  Voor mannen is een horloge een graag gekregen cadeau. Een leuk katoenen huwelijk cadeau voor je geliefde.

Lucardi - Geelgouden ketting met hanger hart

ketting

Armani Exchange Hampton AX2103 Heren Horloge - 46 mm

Horloge

Tegeltje cadeau voor vrienden

Zijn je vrienden een 1 jaar getrouwd en zoek je een cadeau voor hun huwelijksjubileum? Om dit grappige tegeltje kunnen ze vast lachen. Een leuk 1 jaar getrouwd cadeau voor vrienden.

katoenen Huwelijk cadeau | Zijn we eindelijk 1 jaar getrouwd krijgen we zo'n kut tegeltje | Tegeltje spreuk 1 jaar getrouwd| Spreuktegels | Cadeau 1 jaar getrouwd

Tegeltje

Persoonlijk katoenen huwelijk cadeau

Wil je een persoonlijk kleinigheidje geven? Dan is het leuk zelf iets te laten personaliseren. Dat kun je online eenvoudig zelf doen. Een gegraveerd hart of mooie houten kaart is super leuk om te maken en ontvangen.

Houten hart

Houten hart

Houten Moederdag kaart - Verticaal - 1 jaar getrouwd cadeau

Houten kaart maken

Beeld cadeau

Een mooi symbolisch cadeau voor het katoenen huwelijk is een beeld. Deze kan symbool staan voor de liefde en hetgeen wat jullie verbindt. Het is een blijvend cadeau wat je ook leuk in huis neer kunt zetten.

Twee handen met hart (Beeld) 18cm

Beeld hart

Parfum

Met een lekkere geurtje maak je je man of vrouw zeker blij. Een leuk katoenen huwelijk cadeau om te geven waarmee je altijd wel goed zit.

Giorgio Armani Sì 30 ml - Eau de Parfum - Damesparfum

Parfum Si

Paco Rabanne 1 Million 100 ml - Eau de Toilette - Herenparfum

1 million

Gouden roos als 1 jaar getrouwd cadeau

Wil je een blijvend cadeau geven? Deze gouden roos zal nooit verwelken! Deze prachtige roos is een mooi en symbolisch huwelijksjubileum cadeau.

MikaMax 24 kt Gouden Roos Golden Rose ± 28-30cm lang

24k roos

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Dit artikel bevat affiliate links.

Meer katoenen huwelijk kado ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘1 jaar getrouwd cadeau’ tips!