Creatief cadeau inpakken inspiratie: leuke ideeën

Creatief cadeau inpakken inspiratie: leuke ideeën

Wil je een geschenk extra speciaal maken? Dan kun je het cadeau leuk inpakken met een creatieve inpak methode. Deze cadeau inpakken inspiratie kun je gebruiken voor een mooie verpakking. Je kunt het cadeau bijvoorbeeld verpakken in de vorm van een snoepje. Of wat dacht je van een overhemd? Er is genoeg inpak inspiratie om van jouw cadeau wat bijzonders te maken.

Hier vind je voor elke gelegenheid voorbeelden om je cadeau in te pakken. Zo maak je het geschenk helemaal af! Een cadeau leuk inpakken hoeft niet moeilijk te zijn. In de onderstaande voorbeelden wordt het stap voor stap uitgelegd.

1. Cadeau inpakken als snoepje

Voor: kleine cadeaus

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Materiaal: papier, lint, schaar

Een snoepjesverpakking ziet er super vrolijk uit. Voor een groter cadeau kun je een groot vel gekleurd papier gebruiken. Het is een leuke manier om een cadeau voor een kind in te pakken. Zo kun je het cadeau grappig inpakken.

2. Cadeau inpakken als overhemd met stropdas

Voor: rechthoekige cadeaus

Moeilijkheidsgraad: moeilijk

Materiaal: inpakpapier, lint, tape, schaar

Van een rechthoekig cadeau kun je een prachtig overhemd vouwen. Deze cadeauverpakking ziet er erg chique uit. Wil je extra moeite doen voor je vader, opa of vriend? Dan is deze creatieve verpakking erg geschikt. Leuk voor je bijvoorbeeld vaderdag of een verjaardag.  Zo kun je een mannen cadeau leuk inpakken.

3. Cadeaubon origineel inpakken inspiratie

Voor: cadeaubon/tickets

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Materiaal: papier

Wil je een cadeaubon of tickets origineel inpakken? Dan kun je een cadeaubon verpakking zelf maken! Je kunt bijvoorbeeld een envelop vouwen met een waaier als decoratie. Hier past een cadeaubon goed in.

4. Een boek cadeau leuk inpakken

Voor: boeken

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Materiaal: papier, lint, tape, schaar

Hoe kun je leuk een boek inpakken als cadeau? Dat kan bijvoorbeeld door het papier te vouwen als waaier. Dit ziet er mooi en chique uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat het netjes inpakken van cadeaus hogere verwachtingen schept [1]. Dat maakt het cadeau dus extra leuk!

 

Bronvermelding:

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Gift_wrapping

© Headerfoto: pexels.com