8x Symbolisch cadeau samenwonen idee

8x Symbolisch cadeau samenwonen idee

Wat is een mooi symbolisch cadeau samenwonen?

Samenwonen is een grote stap in een relatie. Ken je een stel dat gaat samenwonen? Dan is het leuk ze geluk te wensen samen met een mooi cadeau. Een symbolisch cadeau samenwonen is daarvoor erg geschikt. Dit is een geschenk dat door symboliek een mooie betekenis heeft. Bekende voorbeelden zijn bijvoorbeeld een hart voor liefde en een klavertje vier voor geluk. Maar er zijn ook genoeg minder bekende symbolen die een prachtige boodschap hebben. Dit maakt een cadeau extra speciaal en waardevol. Deze cadeaus zijn perfect als housewarming cadeau.

Wat geef je als symbolisch cadeau samenwonen? Een symbolisch cadeau heeft een diepere betekenis. Het is een gelukswens voor de ontvangers. Een hoefijzer en beschermengel zijn onder andere geschikt als symbolisch cadeau samenwonen.

1| Huisje, boompje, beestje

Een boom staat symbool voor groei. Met een boom als cadeau wens je een stel groei en ontwikkeling toe. Deze ‘minitree’ is een kleine appelboom die in de tuin geplant kan worden maar ook op een balkon kan staan. Op de verpakking staat: “een nieuwe woning”.

Minitree Appelboom Nieuwe Woning

Boompje

2| Klavertje vier

Het klavertje vier is een bekend symbool dat staat voor geluk. Het leent zich perfect als cadeau om mensen geluk mee toe te wensen. Deze geluksmunt heeft een opdruk met een klavertje vier en de tekst “veel geluk”. Op de verpakking staat een mooie boodschap.

Geluksmunt Giftcard Samen gelukkig

Geluksmunt

3| Hoefijzer

Het hoefijzer is al sinds vroeger een universeel symbool voor geluk. Een hoefijzer dat naar boven gericht , in de vorm van een U, boven de deur van een huis hangt zou geluk brengen. Maar is het naar beneden gericht, dan zou het ongeluk brengen wanneer er op de deur geklopt wordt [1]. Een hoefijzer brengt dus voor de huiseigenaren, mits hij natuurlijk goed is opgehangen. Onderstaande hoefijzers zijn echt gebruikt en een perfect symbolisch cadeau samenwonen als gelukswens.

Home is where the heart is, wandbord met echt hoefijzer

Wandbord

Natuur gelukshoefijzer rood

Geluk hoefijzer

4| Tortelduifjes

Tortelduifjes zijn een bekend symbool voor de liefde en vrede. Deze sleutelhouders zijn een toepasselijk samenwonen cadeau voor tortelduifjes.

Ditto – Vogelhuis met 2 Vogel Sleutelhangers Blauw - Roze / Samenwonen Cadeau / Muurdecoratie

Sleutelhouder

5| Burgerlijk cadeau

Door te gaan samenwonen ben je een stap dichterbij een burgerlijk leven. Daar past een burgerlijk samenwonen cadeau daarom perfect bij. Een deurmat of kookboek zijn typische burgerlijke items.

relaxdays deurmat kokos TURN AROUND 60x40, kokosmat, voetmat, voetveger, tekst

Deurmat

Kookboek

6| Samenwonen pakket

Samenwonen kan nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Met een samenwonen overlevingspakket ben je hier goed op voorbereid. Het bevat alles wat het stel nodig heeft om het samenwonen tot een succes te maken!

DIY: overlevingspakket samenwonen cadeaubox

7| Beschermengel

Beschermengelen beschermen en begeleiden hun eigenaar. Daarom is het een mooi symbolisch cadeau samenwonen voor in huis.

Willow Tree-Mi Casa uit de 2016 Collectie

Engel beeldje

8| Mooie wijsheden

Een mooie tekst kan een krachtige boodschap zijn. Daarom zijn spreuken en wijsheden een mooi symbolisch samenwonen cadeau.

Een doosje vol geluk (kleur)

Doosje geluk

Met dit doosje vol geluk kun je het samenwonende stel al het goeds wensen. Het bevat kleine rolletjes met eigentijdse spreuken.

gedicht spiegel samen wonen geschenk

Spiegeltje

Op deze spiegel staat een mooie boodschap in de vorm van een gedicht.Deze wijsheden zijn erg toepasselijk.

 

Bronvermelding

[1] http://www.astrologiadiplatone.com/en/3100/

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Nog geen symbolisch cadeau samenwonen gevonden? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website