7x Bedrijfsjubileum cadeau werkgever/collega

7x Bedrijfsjubileum cadeau werkgever/collega

Wat te geven als jubileum cadeau werkgever / collega ?

Een jubileum van een collega of werknemer is een bijzondere mijlpaal. Daar moet je natuurlijk bij stilstaan! Naast een jubileumuitkering, is het ook leuk een mooi cadeau te geven. Dat zal de jubilaris zeker erg waarderen. Maar wat geef je aan iemand die zoveel jaar in dienst is?

Er zijn genoeg geschikte cadeaus te geven. Wat voor jubileum cadeau geef je als collega of werkgever? Een toepasselijk cadeau is een jubileummunt. Ook persoonlijk geschenken zoals een gegraveerde balpen of sculptuur zijn geschikt als jubileum cadeau. Als kleinigheidje is een mok met felicitatie een goede optie.

  1. Felicitatieboom
  2. Jubileummunt
  3. Mok
  4. Pen met gravure
  5. Serveerplank
  6. Sculptuur als symbolisch cadeau
  7. Versiering

In dit overzicht vind je 7 originele ideeën voor een collega/werkgever jubileum cadeau. Deze geschenken zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Ook zijn deze geschenken toepasselijk als afscheidscadeau voor een werknemer.

1. Felicitatieboom

Een kleine appelboompje is een origineel jubileum cadeau en een blijvende herinnering. Het is een bijzondere manier om een collega of werknemer te feliciteren met hun jubileum. De boom kun je planten op een mooie locatie. Zo is het een blijvend cadeau waar je lang plezier aan beleeft.

2. Jubileummunt

Een jubileum munt is een geschikt 40/12.5/25 jaar in dienst cadeau voor een collega of werknemer. Jubileum munten zijn te koop voor veel van de bekendste jubilea. Dit mooie geschenk zal de jubilaris zeker waarderen.

3. Mok

Een mok is een leuk kleinigheidje voor de jubilaris. Geef een exemplaar met een toepasselijke opdruk, zoals een felicitatie. Ook is het leuk zelf een mok te laten bedrukken.

4. Pen met gravure

Wil je een persoonlijk en praktisch cadeau geven? Dan is een luxe balpen met naam of tekstgravure een geschikt werkgever jubileum cadeau. Een fijne pen komt altijd van pas! Het is een origineel zakelijk cadeau voor zowel een man als een vrouw.

5. Serveerplank

Op zoek naar een leuk cadeau waar je wat aan hebt? Een serveerplank met toepasselijke opdruk is dan een geschikt geschenk. Er zijn mooie serveerplanken te koop met een gravure als opdruk.

6. Sculptuur als symbolisch cadeau

Een mooi jubileum cadeau is een beeldje. Kies een sculptuur met toepasselijke betekenis voor de jubilaris, bijvoorbeeld een exemplaar dat een positieve eigenschap symboliseert. Een beroepsbeeldje is ook een mooi cadeau. Deze beelden zijn toepasselijk als origineel zakelijk cadeau voor andere professionele gelegenheden. Bekijk hier geschikte symbolische cadeaus per thema.

7. Versiering

Om de mijlpaal extra feestelijk te maken heb je natuurlijk versiering nodig. Bijvoorbeeld in de vorm van een bureaubordje met toepasselijke tekst. Ook feestversiering zoals een vlaggenlijn en ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken.

 

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier nog meer handige tips voor een geschikt cadeau:

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Dit artikel bevat affiliate links.

Meer jubileum cadeau werkgever/collega ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘jubileum cadeau werkgever bedrijf’ tips!