10x Bedankje collega zorgmedewerkers ideeën

10x Bedankje collega zorgmedewerkers ideeën

Wat te geven als bedankje aan een collega in de zorg?

Bij een afscheid of speciale gelegenheid is het leuk je collega een cadeautje te geven. Bijvoorbeeld een afscheidscadeau voor een collega in de zorg die met pensioen gaat. Ook kan het zijn dat je zorgcollega een nieuwe baan heeft of een jubileum viert. Of zoek je gewoon zomaar een leuk cadeau voor iemand in de zorg?

Het vinden van een leuk cadeau voor een zorgmedewerker kan lastig zijn. Wat geef je je collega in de zorg als bedankje? Zorgsokken of een badgehouder zijn toepasselijke cadeautjes voor wie in de zorg werkt. Ook een verzorgingsset of beroepsbeeldje zijn geschikte bedankjes om te geven aan een collega. Een mok of schrijfwaren komen altijd wel van pas.

In dit inspiratie-artikel vind je 10 leuke bedankje collega zorg ideeën. Bijvoorbeeld voor een kleinigheidje, maar ook voor een origineel jubileum cadeau. Deze cadeaus zijn perfect voor artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers.

1.  ‘Goodbye stress’ verzorgingsset

Kneipp Luxe Geschenkset Goodbye Stress 1 set

Cadeauset

In de zorg is de werkdruk hoog en is het hard werken. Deze ‘Goodbye stress’ geschenkset is erg toepasselijk voor iemand met een baan in de zorg of iemand die afscheid neemt. Zo kan je fijn ontspannen en bijkomen. Met deze verzorgingsset zul je je collega zeker blij maken.

2. Zorg beroepsbeeldje

Beroepen - beeldje - verpleegkundige - verpleegster - Warren - Stratford - Wit - afscheidscadeau collega's zorg

Beeldje

Een origineel bedankje voor iemand die in de zorg werkt is een beroepsbeeldje. Er zijn beeldjes te koop voor veel beroepen in de zorg, zoals dit beeldje van een verpleegkundige. Voor een zorgcollega die met pensioen gaat is dit een leuk aandenken om thuis neer te zetten. Een origineel cadeau voor iemand die in de zorg werkt.

3. Leuke zorgsokken

Verjaardag cadeau - Zuster Sokken - Verpleging Sok - Vrolijke sokken - Dokter Sokken - Leuke Sokken - Blauwe sokken - LuckyDay Socks

Sokken

Deze leuke sokken hebben een toepasselijke medische print. Zo ga je vrolijk naar je werk! Ook kun je ze natuurlijk thuis ‘off duty’ dragen. Sokken zijn een leuk en praktisch cadeau voor verpleegkundigen.

4. Badgehouder

Badgehouder met trekkoord -cadeau voor verpleegkundige -zorg cadeau - verpleegster -badgehouder verpleegster -Intrekbare Verpleegkundige Badge Reel Clip Leuke Liefde Hart Stethoscoop Arts Student Ic Id-kaart Badge houder

Badgehouder

Een erg praktisch cadeau voor iemand in de zorg : de badgehouder. Deze badgehouder heeft een uittrekbaar koord om een pasje aan vast te maken. Zo heb je je pasje altijd bij de hand.

5. Boek

Grappige uitspraken uit de zorg (deel 2) - cadeau voor iemand in de zorg

Boek

In dit grappige boekje vind je allerlei waargebeurde uitspraken uit de zorg. Hier zal de ontvanger zeker om kunnen lachen. Wie in de zorgt werkt, zal wellicht dingen herkennen. Dit boekje is daarom een leuk cadeautje voor zorgpersoneel.

6. T-shirt

Ik zorg voor problemen Dames t-shirt | zorg | gezeik | grappig | cadeau | Zwart

T-shirt

Kan je collega wat humor wel waarderen? Geef hem/haar dan dit cadeau met een knipoog. Op dit grappige t-shirt staat: ‘ik zorg. voor problemen’. Een grappig cadeau voor je zorgcollega.

7. Schrijfwaren

A5 Notitieboek Verpleegkunde Gelijnd Dealer- Zorg - Cadeau Verpleegster

Notitieboek

4 x Pennen - Injectiespuit - Balpen - met gekleurde vloeistof - Spuit Pen - Schrijft Zwart

Pennen

Sticky Memo Pleister

Memo

Schrijfspullen komen altijd wel van pas. Geef je collega een leuke pen en papier set in zorgthema. Je kunt deze zelf samenstellen met kleinigheidjes naar keuze. Een leuk cadeautje waar je ook wat aan hebt.

8. Sleutelhanger

Akyol® Zuster Sleutelhanger | Ziekenhuis | Verpleegster | Leuk kado voor iemand die verpleegster is | afscheidscadeau collega's zorg bedankje

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is een leuk kleinigheidje om aan je collega te geven. Dit exemplaar is speciaal voor een zorgmedewerker. Aan de sleutelhanger zitten 3 leuke bedeltjes.

9. USB-stick

Chirurg dokter usb stick 16gb -1 jaar garantie – A graden klasse chip

USB-stick

Deze USB-stick is ook een leuke manier om een persoonlijke boodschap te brengen. Je kunt er bijvoorbeeld foto’s of een powerpoint presentatie opzetten. Deze USB-stick is ook te koop in de vorm van een verpleger/verpleegkundige en dokter. Met dit originele cadeautje zal je collega vast blij zijn.

10. Mok

Zwart Wit Mok - Trust me I am a doctor

Doctor mok

Nurse superpower tas - Sass & Belle - bedankje collega zorg

Nurse mok

Een fijne mok komt altijd van pas. Deze exemplaren zijn geschikt voor verpleegkundigen en dokters. Het is ook leuk om een mok te vullen met wat lekkers en leuk te verpakken.

 

Meer bedankje collega zorg ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘afscheidscadeau collega’s zorg’ tips! Zoals deze 20 cadeau ideeën voor een collega die met pensioen gaat.

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Dit artikel bevat affiliate links.