Leuk geld geven: 8x grappig geld cadeau ideeën

Leuk geld geven: 8x grappig geld cadeau ideeën

Hoe maak je een origineel en grappig geld cadeau?

Soms wil het niet lukken een geschikt cadeau te vinden voor een bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of communie. Je geeft natuurlijk graag iets waar je iemand blij mee maakt. Dan kan geld geven soms een goede optie zijn. Dit wordt alleen soms gezien alsof je niet de moeite hebt gedaan om een leuk cadeautje te kopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Geen zorgen: het is eenvoudig om er alsnog een origineel en grappig geld cadeau van te maken. Met deze geld cadeau ideeën kun je geld geven wél leuk te maken.

Er zijn genoeg geschikte geld cadeau ideeën. Wat is een originele manier om geld te geven? Een spaarpot met felicitatie is een toepasselijk geld cadeau. Ook kun je zelf een grappig geld cadeau knutselen, zoals een geldtaart. Een persoonlijk geld cadeau met naam zal ook worden gewaardeerd.

  • spaarpot
  • pinata
  • geld envelop
  • kaart
  • kunstwerkje
  • cheque
  • geldtaart
  • paraplu met geld

In dit artikel vind je voor elke gelegenheid inspiratie voor een leuke manier om geld te geven. De ontvanger(s) maak je hier zeker blij mee!

1. Geld cadeau geven kind verjaardag

Een kind geld cadeau geven? Kinderen krijgen graag geld voor hun verjaardag aangezien zij meestal niet veel zakgeld krijgen. Geld is een ook gebruikelijk cadeau op kinderfeestjes. Dat maakt het des te leuk om geld te geven op een originele manier. Dit kan door bijvoorbeeld een piñata te maken of een leuke spaarpot te geven.

Grappige spaarpot

Er zijn veel leuke en grappige spaarpotten te koop voor elke gelegenheid. Ook is het mogelijk zelf een spaarpot te personaliseren. Als je met meerdere mensen geld cadeau geeft, is een spaarpot een ook een goede optie. Hier kan iedereen zijn bijdrage in doen.

Spaarpot - jarige

Spaarpot

Spaarpot

Spaarpot

Piñata

Een originele manier om geld te geven aan een kind is een piñata. Naast snoep, kun je er natuurlijk ook geld in doen! Het is ook een leuk geld kado kinderfeestje.

relaxdays Pinata zon - piñata - lachende zon met zonnebril - geel / oranje - zelf vullen - geld kado kinderfeestje

Pinata

Geld envelop

Muntgeld cadeau geven? Geld geef je het beste in een speciale geld envelop. Zo zorg je ervoor dat het geld er niet uitvalt! Wel zo handig voor kinderen.

10 Luxe Cadeau Geld Enveloppen - 16.5 x 9.5 cm

Envelop

2. Originele manier geld geven bruiloft

Ga je binnekort naar een bruiloft en wil je origineel geld cadeau geven? Dan is het leuk om wat extra moeite te doen om het cadeau origineler te maken. Het bruidspaar zal namelijk veel cadeaus krijgen. Daarom is het extra leuk op iets opvallends te doen. Hoe kun je geld geven op een bruiloft? Met bijvoorbeeld een kaart of spaarpot kun je ook een geld cadeau origineel maken. Dat zal het bruidspaar zeker waarderen.

Kaart

Wedding Gift, Gift, Wrapped Up, Cellophane Film, Foil - origineel geld geven bruiloft

Spaarpot

Deze spaarpotten zijn perfect om geld te geven op een bruiloft. Maak zelf een persoonlijke spaarpot met naam en tekst. Ook kun je zelf een grappig geld cadeau maken met een spaarpot met cartoonprint.

Spaarpot - huwelijk - originele manier geld cadeau geven bruiloft huwelijk

Spaarpot

Spaarpot

Spaarpot

Kunstwerkje

Vouw biljetten om tot hartjes en maak er een mooi kunstwerk van. Het is leuk om deze te omlijsten.

Banknotes, Sweetheart, Money, Gift, Euro, Idea

Cheque

Een originele manier om geld te geven is een cheque. Deze cheque is ook een leuke manier om een beleving cadeau te geven.

Cadeau cheque voor het bruidspaar 20 x 34 cm

Cheque

3. Grappig geld cadeau maken

Hou je van knutselen? Gebruik je creativiteit dan om zelf een grappig geld kado te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een geldtaart maken of het geld laten regenen. Een zelfmaak geld cadeau zal de ontvanger zeker waarderen.

Geldtaart

Voor een bijzondere gelegenheid is een ‘geldtaart’ een originele manier om geld cadeau te doen. Gebruik je creativiteit om een mooie taart te knutselen.

Access, Alarm, Check, Business, Cardboard, Close

Paraplu met geld

Het regent geld! Maak een grappig geld cadeau met een paraplu. Voor deze DIY heb je slechts een paraplu en doorzichtig draad nodig. Zo maak je eenvoudig een grappig geld cadeau.

Gift, Money Rain, Dollar Rain, Umbrella, Gift Idea

 

© Foto’s door Pixabay – pixabay.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer grappig geld cadeau ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ’kinderfeestje/bruiloft geld cadeau ideeën ‘ tips!