TIPS: Afscheidscadeau stagebegeleider/stagiare

TIPS: Afscheidscadeau stagebegeleider/stagiare

Wat geef je aan het einde van een stage als afscheidscadeau? Afscheidscadeau stage tips voor je stagebegeleider of stagiaire

Veel studenten lopen stage in bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg of kinderopvang. Stage kan een intensieve tijd zijn waarin je hard werkt. Loop je stage en zit deze er binnekort op? Dan is het leuk je stagebegeleider die zich voor je heeft ingezet een bedankje te geven. Of wil je juist een stagiaire bij jullie op het werk een leuk afscheidscadeautje geven? In dit artikel vind je cadeautips voor een leuk en gepast stage afscheidscadeau.

Bedankje stagebegeleider

Een bedankje voor de leerzame stage zal je stagebegeleider zeker waarderen. Wat geef je als stagebegeleider afscheidscadeau? Een kleinigheidje als bedankje is hiervoor een gepast cadeau. Als je iemand goed hebt leren kennen, zou je ook een iets persoonlijker cadeautje kunnen geven. Weet je niet goed wat je moet geven? Met wat lekkers zit je altijd goed.

Koffiepakket

Koffiezz Koffie cadeau premium

Koffiepakket

Wie houdt er nou niet van koffie? Als je stagebegeleider van koffie houdt, is dit premium cadeaupakket een mooi afscheidscadeau.

Merci

Merci Petits Chocolate Collection - 1 kg

Merci 1kg

Wie kent ze niet? Een populair bedankje voor elke gelegenheid zijn natuurlijk de chocolaatjes van Merci. Hiermee zit je altijd wel goed. Deze merci verpakking met een kilo (!) merci is perfect voor een groter gezelschap.

Snoeptrommel

Bedankt snoeptrommel kado

Snoeptrommel

Deze snoeptrommel is een leuk afscheidscadeau om je stagebegeleider mee te bedanken voor alles. Vul hem met lekkere snoepjes en je hebt een leuk bedankje!

Mok

Mok - Cartoon Mok - Echt héél erg hartelijk Bedankt - Gevuld met een snoepmix - In cadeauverpakking met gekleurd krullint

Bedankt mok

Deze cartoon mok is gevuld met snoepjes en een perfect kleinigheidje om iemand te bedanken. Een fijne mok komt altijd van pas.

Theepot

ME&MATS losse thee - Merci beaucoup (60 gram)

Thee

Deze Jasmijn thee zit in een mooie koker met de tekst: “Merci beaucoup”. Perfect voor een theeliefhebber.

Cadeaudoosje

THNX - Bedankje collega - Merci Chocolaatjes - Cadeaudoosje - Chocolade & Bloemzaad - Evergreen

Bedankt doosje

Dit cadeaudoosje heeft de tekst: “Om je te bedanken”. Hij kan ook door de brievenbus en is daarom erg handig als iemand thuis werkt. Een handig stagebegeleider bedankje.

Stage afscheidscadeau stagiaire

Met een afscheidscadeautje kun je op een leuke manier afscheid nemen van een stagiaire. Wat geef je aan een stagiaire die weggaat? Een kleinigheidje met toepasselijke tekst is hiervoor erg geschikt. Zo kun je een mok geven met opdruk of sleutelhanger met tekst. Heb je iemand goed leren kennen? Dan kun je ook een persoonlijker cadeau geven waarvan je weet dat iemand het leuk vindt. 6 afscheidscadeau stagiaire tips:

Tasje

Cadeau tas wit katoen met de tekst Fantastische stagiair - kadotasje / shopper voor stagiair heren

Tasje

Op deze grappige tas staat de tekst: “Bedankt. Je was een fanTAStische stagiair”. Het is ook leuk om kleinigheidjes in de tas te doen.

Invulboek

Invulboek | Afscheidscadeau afscheid collega / vriend 'Aah je gaat weg'

Invulboek

Maak een persoonlijke herinnering met een afscheidsboek. Hierin kan iedereen een persoonlijke boodschap opschrijven.

Mok

Een toepasselijke mok is een leuk kleinigheidje dat altijd van pas komt.

Super stagiaire cadeau mok / beker met sterretjes 300 ml - keramiek - afscheidscadeau - koffiemok / theebeker

Mok

Voor een echte super stagiaire.

Cartoonmok Stagiaire

Mok

Een cartoonmok “voor de allerbeste stagiaire die je kan wensen”.

Snoeppot

Glazen Snoeppot met deksel, gevuld met zuurtjes "Bedankt voor je inzet" bedankje, bedankt cadeautje

Glazen snoeppot

Geef een toepasselijke snoeppot om iemand te bedanken voor zijn inzet. Vul hem met lekkere snoepjes of dropjes.

Sleutelhanger

Beste stagiaire ever sleutelhanger - stage - stagiair - school Stage – stagiair – school – leerling – student – geschenk - onderwijs

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is een leuk kleinigheidje om de stagiaire mee te bedanken.

Afscheidscadeau stageklas op de basisschool

Als je stage loopt op de basisschool is het leuk om je stageklas een kleinigheidje te geven wanneer je afscheid neemt. Wat geef je als afscheidscadeau aan je stageklas? Een grabbelton is hiervoor erg leuk en praktisch. Ook kun je een kleinigheidje geven zoals gelukspoppetjes of uitdeelboekjes. Dat zullen de kinderen zeker waarderen.

Grabbelton

112 Kadodoos - Kant en klare grabbelton doos

Grabbelton

Deze grabbelton doos zullen kinderen erg leuk vinden. Ze kunnen hier allemaal een verrassingscadeautje uit meenemen. Het is daarom een leuke manier om afscheid te nemen op school.

Uitdeelboekjes

Dikkie Dik - Uitdeelboekjes 16 ex

Uitdeelboekjes

Voor de jongere kinderen zijn deze uitdeelboekjes een super leuk cadeautje. Ze zijn speciaal gemaakt om uit te delen als kleinigheidje.

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer afscheidscadeau stage ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ’afscheidscadeau stagebegeleider/stagiaire bedankje’ tips!