8x Juf Afscheidscadeau Kinderdagverblijf Leidsters

8x Juf Afscheidscadeau Kinderdagverblijf Leidsters

Afscheidscadeau kinderdagverblijf leidsters gezocht? Dit zijn de leukste kinderdagverblijf leidsters bedankjes.

Gaat je kind binnekort afscheid nemen van het kinderdagverblijf? Dan is het leuk om de kdv leidsters te bedanken met een afscheidscadeautje. Er zijn genoeg leuke kleinigheidjes waar je de kinderdagverblijf leidsters mee kunt bedanken. Denk bijvoorbeeld aan een mok of kaartje met tekst. Ook kun je een traktatie uitdelen aan de hele klas. Uitdeelcadeautjes zoals een set uitdeelboekjes zijn hiervoor erg praktisch.  Hier vind je 8 tips voor een origineel kinderdagverblijf afscheidscadeau. Zo kan je kind op een leuke manier afscheid nemen.

1| Bedankt bloemetje

Dit vrolijke bloemetje beweegt op zonne-energie. Er staat de toepasselijke tekst ‘Bedankt dat u mij hielp groeien’ op. Een leuk en origineel kleinigheidje om te geven aan de kdv leidsters.

Bedankt dat u mij hielp groeien – Solar beweging - Juffendag cadeau - Einde schooljaar cadeau - Cadeau juf of meester

Solar bloemetie

2] Uitdeelcadeautjes kinderdagverblijf

Wil je iedereen een cadeautje geven? Dan zijn uitdeelcadeautjes erg handig. Een leuk kleinigheidje zijn bijvoorbeeld uitdeelboekjes of speelgoed. Kinderdagverblijf traktatie sets zijn perfect om uit de delen. Zo krijgt iedereen een leuk uitdeelcadeautje. Let wel op dat de cadeautjes veilig zijn voor de leeftijd van de kinderen, dus bijvoorbeeld geen kleine onderdelen hebben.

Dikkie Dik - Uitdeelboekjes 16 ex

Uitdeelboekjes

Klaparmband Lachgezicht set van 36 stuks – 6 verschillende kleuren

Klaparmbandjes

3| Bij jou was ik in goede handen

Een grappig kleinigheidje zijn deze zeepompjes met toepasselijke tekst. Op de zeeppompjes staat: “Omdat ik bij jou in goede handen was”. Dit bedankje is een origineel kinderdagverblijf afscheidscadau.

Hervulbare zeeppomp ‘bij jou was ik in goede handen”

Zeepompje

3| Bedankt kaartje

Een kaartje is altijd een leuke manier om iemand te bedanken. Schrijf een persoonlijke boodschap of maak een er een mooie tekening in. Deze set kaartjes hebben allemaal een leuke dierenafbeelding.

Bedankkaarten - Set van 6 x bedankkaart

Bedankt kaarten

5| Mok

Een mok is een leuk en praktisch kleinigheidje waar je altijd iets aan hebt. Je kunt de mok ook vullen met bijvoorbeeld snoepjes en inpakken met cadeaupapier. Zo maak je er een vrolijk geheel van. Het is ook een geschikt leidsterdag cadeau voor de dag van de leidster.

Paperdreams - Kindermok - N - afscheid kinderdagverblijf juf

Kindermok

Juffrouw kado mok / beker - voor de liefste juf - 300 ml - Juffendag/einde schooljaar bedankt cadeau

Mok hartje

6] Snoep traktatie juffen kinderdagverblijf

Wie maak je nou niet blij met een snoep traktatie? Deze vrolijke snoeptrommel met cartoonprint is een leuke traktatie. Vul hem met een lekker snoepmix en je hebt een leuk kinderdagverblijf afscheidscadeau of leidsterdag cadeau.

traktatie juffen kinderdagverblijf snoep

Bedankt trommel

7| D’roppot

Je tijd op het kinderdagverblijf zit er nu echt op. Daarom is dit cadeautje erg toepasselijk. Op deze droppot staat de grappige tekst: “Het zit d’rop”. Op de bovenkant staat de naam van het kind.

Leuk kado met naam snoeppot 0,45 L - glas

Droppot

8| Speciaal EENTJE voor jou

Deze speelgoed badeendjes zijn een leuk bedankje. Op deze eendjes staat de tekst: “Eentje speciaal voor jou”. Een leuk bedankje leidsters kinderdagverblijf om te cadeau te geven.

Badeend SPECIAAL VOOR JOU (per 10 badeendjes)

 

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer bedankje leidsters kinderdagverblijf cadeau ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘Afscheidscadeau kinderdagverblijf leidsters’ cadeau tips!