5x Zelf maken afscheidscadeau collega knutselen

5x Zelf maken afscheidscadeau collega knutselen

Wat kun je zelf als afscheidscadeau collega knutselen? 5x een afscheidscadeau collega zelf maken

Als een collega vertrekt, is het leuk een afscheidscadeau te geven. Een persoonlijk en origineel afscheidscadeau is natuurlijk extra leuk om te geven en te krijgen. Daarom kun je ook zelf een origineel collega afscheidscadeau maken.

Wat kun je als afscheidscadeau collega knutselen? Je kunt bijvoorbeeld een overlevingspakket of Eerste Hulp Bij Afscheid pakket knutselen. Of vul bijvoorbeeld samen met collega’s een afscheidsboek in. Ook kun je een gepersonaliseerd collega afscheidscadeau zelf maken, zoals een tegeltje voor aan de muur.

1| Eerste Hulp Bij Afscheid

Afscheid nemen is niet leuk. Een ‘ EHBA doosje ‘ kan de pijn wat verzachten met zijn toepasselijke inhoud. Zo kun je zelf een collega afscheidscadeau knutselen.

Inspiratie: EHBA Eerste Hulp Bij Afscheid doosje

2| Afscheidsboek

Wil je een persoonlijk afscheidscadeau maken met meerdere collega’s? Geef dan een afscheidsboek als leuke herinnering. In het boek kun je onder andere herinneringen en foto’s kwijt.

Invulboek | Afscheidscadeau aafscheidsboek afscheid collega / vriend 'Aah je gaat weg'

Invulboek | Afscheidscadeau aafscheidsboek afscheid collega / vriend 'Aah je gaat weg'

Invulboek

3| Tegeltje

Een tegeltje is een leuk cadeau met toepasselijke tekst. Het is ook mogelijk deze zelf te maken met een persoonlijke tekst.

Tegeltje met Spreuk (Tegeltjeswijsheid): Werken is leuk! laat genoeg over voor je collega's + Kado verpakking & Plakhanger

Tegeltje

Spreuktegel - Hardboard

Tegeltje

4| Survival kit

Gaat je collega met pensioen of heeft hij/zij een nieuwe baan? Dan is een overlevingspakket een toepasselijk cadeau. Een pensioen overlevingspakket bevat alles wat je nodig hebt voor een mooi pensioen. Met een nieuwe baan overlevingspakket ben je voorbereid op allerlei uitdagingen op je nieuwe werkplek. Zo kun je zelf een origineel afscheidscadeau collega zelf maken.

Pensioen overlevingspakket

DIY: Eerste Hulp Bij Pensioen Overlevingspakket

Nieuwe baan overlevingspakket

DIY overlevingspakket nieuwe baan survival kit

5| Snoep cadeautje

Wil je geen afscheidscadeau collega knutselen? Geef dan een snoeppot of trommel. Je kunt bijvoorbeeld een mok of snoeptrommel vullen met een snoepmix. Of maak een persoonlijke ‘Het zit d’roppot’.

Snoeptrommel - Collega

Snoeptrommel

Leuk kado met naam snoeppot 0,45 L - glas

D’roppot

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer ideeën voor ‘ origineel afscheidscadeau collega zelf maken ‘? Bekijk meer cadeau-inspiratie op deze website voor meer afscheidscadeau collega knutselen ideeën.