TIPS: Zwangerschap aankondigen cadeau

TIPS: Zwangerschap aankondigen cadeau

Vertellen dat je zwanger bent? Originele zwangerschap aankondigen cadeau tips

Hoera, je bent zwanger! Dit fantastische nieuws wil je natuurlijk delen met familie en vrienden. Nu vraag je je af hoe je dit precies gaat doen. Wat is een geschikte manier om je zwangerschap bekend te maken? Je kunt het natuurlijk gewoon vertellen, maar het is veel leuker een bijzondere zwangerschapaankondiging te doen. Vertel dat je zwanger bent met een toepasselijk cadeau! In dit artikel vind je de leukste zwangerschap aankondigen cadeau ideeën voor deze bijzondere gelegenheid.

Er zijn veel originele mogelijkheden voor een zwangerschap aankondiging cadeau. Wat kun je geven? Rompertjes en slabbetjes met tekst zijn erg populair. Ook een kraskaart met daarop de zwangerschapsbekendmaking is erg geliefd. Of doe een aankondiging met raadsel of hint op een tshirt.

Vertellen dat je zwanger bent kado ideeën

De mogelijkheden voor een zwangerschap aankondiging cadeau zijn eindeloos. Dit zijn de leukste ideeën voor de bekendmaking.

1. Rompertje

Een populaire manier om je zwangerschap bekend te maken is door een rompertje met tekst te geven. Zo zal het grote nieuws snel duidelijk zijn!

Baby Rompertje met tekst vaderdag aankondiging bekendmaking zwangerschap cadeau voor de liefste aanstaande |Ik ben dit jaar het mooiste cadeautje | Lange mouw | wit goud | maat 50/56 | opa en oma oom tante papa mama broer zus corona lockdown

Rompertje

2. Zwangerschap Kraskaart

Breng het nieuws met een leuke (kras)kaart! Denk hierbij wel aan de grote van de tekst, zodat deze voor iedereen leesbaar is. Op deze kraskaarten staat: “Wij willen je iets leuks vertellen”. Wie krast, krijgt het babynieuws te zien!

Kraskaart - Zwanger - 3 stuks - Prints Charming

Kraskaart

Wil je het nieuws brengen met wat humor? Dan is deze grappige kraskaart perfect!

Kraskaart | Ik ben zwanger!

Kraskaart

3. Raadsel aankondiging zwangerschap

Wil je zwangerschapsaankondiging met een raadsel doen? Laat je familie en vrienden de rebus op dit t-shirt ontcijferen. Zo hou je het nog even spannend en breng je het nieuws op een originele manier!

Ik ben zwanger - zwart - rebus 2 - M

Rebus tshirt

4. Koffertje met babyspullen

Een leuke manier om een zwangerschap bekend te maken is door een koffertje met babyspulletjes te geven. Vul hem met leuke hints en persoonlijke cadeautjes. Een origineel ‘vertellen dat je zwanger bent kado’.

Kinderkoffertje van Bep&co: Koffertje Little miracle box -bekendmaking -zwangerschap -aankondiging -baby -opa en oma -cadeau

Kinderkoffertje

5. Slabbetje

Een slabbetje is een typisch babyitem dat veel gebruikt wordt als cadeau om een zwangerschap mee aan te kondigen. Er zijn veel slabbetjes met tekst speciaal voor deze gelegenheid.

Vib Slab - Jullie Worden Opa & Oma

Opa&Oma slabbetje

6. T-shirt met hint

Je zwangerschap bekendmaken op een grappige manier? Trek dit t-shirt met een subtiele hint aan en kijk wie het doorheeft! Of draag er eerst iets overheen en onthul vervolgens het grote nieuws.

Ik ben zwanger - KBNZWNGR - zwart - S

Tshirt hint

7. Message in a bottle

Dit schattige kleinigheidje is een message in a bottle. In het flesje vindt je de boodschap: “Woohoo a mini us!”.

Message in a bottle - Woohoo a mini us! - Bekendmaking zwangerschap - Aankondiging zwangerschap

Flessenpost

Bekendmaking voor familie en vrienden

Wil je de zwangerschapsaankondiging extra persoonlijk maken? Geef je familie en vrienden dan een cadeau speciaal voor hen. Dat zullen ze zeker leuk vinden!

Zwangerschap aankondiging tweede kind

Een zwangerschap is extra spannend voor kinderen. Ze worden nu grote broer of grote zus! Daarom is het leuk voor hen een speciale aankondiging te doen. Een boek is een goede manier om het nieuws aan jonge kinderen te brengen . Een t-shirt met tekst is erg leuk voor kinderen die al kunnen lezen. Ook kun je een kraammand voor de grote broer of grote zus maken met leuke cadeautjes.

Ik word grote zus Tshirt Glitter| 86/92cm

Grote zus tshirt

Bijlsma, Ingeborg & Monica Maas - Bobbi wordt grote broer

Grote broer boek

Zwangerschapsaankondiging vrienden

Je beste vriendin vertellen dat je zwanger bent? Deze romper met de tekst “New member of the best friend club” is erg toepasselijk. Zo kun je op een persoonlijke manier je vriendinnen vertellen dat je zwanger bent.

Zwangerschaps aankondiging rompertje new member best friend club | Jullie baby geluk bekendmaken aan jullie beste vrienden met deze geweldige romper | Cadeau voor je beste vriend vriendin.

Best friend romper

Zus vertellen dat ze tante wordt

Het grote nieuws aan je zus bekend maken is erg bijzonder. Wordt je zus nu voor het eerst tante? Geef haar dan deze leuke romper met de tekst: “Verrassing! Je wordt tante”.

Hospitrix Baby Rompertje me Tekst Verrassing! Je wordt tante| 0-3 maanden | Korte Mouw | Cadeau voor Zwangerschap

Tante romper

Jullie worden opa en oma

Voor je ouders en schoonouders is het babynieuws heel speciaal. Ze worden namelijk opa en oma van de kleine. Verras hen daarom met een onvergetelijke zwangerschapsaankondiging. Staan de toekomstige grootouders ongetwijfeld te springen om op te passen? Geef dan alvast een cadeau voor “Hotel Opa & Oma”! Een origineel zwangerschap aankondigen cadeau.

Ledikantlaken Hotel Opa&oma

Lakentje

 

© Headerfoto: pexels.com

Dit artikel bevat affiliate links.

Meer vertellen dat je zwanger bent kado ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘zwangerschap aankondigen cadeau’ tips!