Diamanten huwelijk: 60 jaar getrouwd cadeau ideeën

Diamanten huwelijk: 60 jaar getrouwd cadeau ideeën

Wat geef je als 60 jaar getrouwd cadeau voor het diamanten huwelijk?

Het diamanten huwelijksjubileum vier je als je 60 jaar getrouwd bent. Dit is een bijzondere mijlpaal. 60 jaar getrouwd zijn is natuurlijk niet niks. Daarom moet het diamanten huwelijk goed gevierd worden! Het is leuk een groot feest te geven met mooie versiering. Bij een jubileum hoort natuurlijk een origineel kado 60 jarig huwelijk.

Er zijn veel opties voor een origineel 60 jarig huwelijk kado. Wat is een geschikt diamanten huwelijk cadeau? Een symbolisch 60 jaar getrouwd cadeau zal worden gewaardeerd. Ook is het mogelijk zelf een persoonlijk geschenk ontwerpen.

In deze diamanten huwelijk feestgids vind je alle inspiratie die je nodig hebt om er een prachtig huwelijksjubileum van te maken. Zo zul je je ouders of opa en oma een onvergetelijke dag bezorgen! Dat zullen ze ongetwijfeld zeer waarderen.

60 jaar getrouwd cadeau tips

Deze cadeaus zijn speciaal voor het diamanten huwelijk. Een cadeau met toepasselijke opdruk is een mooi aandenken aan het 60 jarig huwelijksjubileum. Geef bijvoorbeeld een mooi houten plankje of snoeppot met gravure. Ook leuk is een bord met allerlei feiten over het trouwjaar van het diamanten paar. Een leuk en persoonlijk cadeau is een oorkonde. Hier kun je een mooie tekst opzetten en zo maak je een origineel 60 jarig huwelijk kado. Deze symbolische cadeaus zijn mooie aandenkens aan het 60 jarig huwelijksjubileum.

Houten plankje

Stoer landelijk snijplankje-hapjesplankje met tekst gravure DIAMANTEN HUWELIJK. Cadeau-60 jarige bruiloft-60 jarige trouwdag. Het formaat is 15x34cm incl. handvat en 15x27cm excl. handvat

Plankje gravure

Snoeppot

Grote snoeppot /voorraadpot DIAMANTEN HUWELIJK 60 jaar GETROUWD. Cadeau-bruiloft-trouwdag. De Grote snoeppot /voorraadpot is gemaakt van dik sterk glas. Het formaat is 25cm incl. deksel, 19cm doorsnede, inhoud 3,8 liter. Zonder drop.

Snoeppot diamanten huwelijk

Huwelijksjaar bord

Zinken tekstbord 60 jaar geleden in 1961 - antraciet - 20x30 cm. - verjaardag - jubileum

Feiten bord

Oorkonde

Oorkonde met marmer look

Oorkonde 60 jaar getrouwd

Diamanten huwelijk kleinigheidjes

Deze kleinigheidjes zijn toepasselijk voor het 60 jarig huwelijksjubileum. Geef het diamanten paar bijvoorbeeld een grappig tegeltje met persoonlijke foto en tekst. Eens wat anders geven dan de standaard kaart? Dan is een houten kaart een leuk alternatief voor een felicitatie. Het is een mooi aandenken aan het diamanten huwelijksjubileum om thuis neer te zetten.

Tegeltje

Huwelijk cadeau | Zijn we eindelijk 60 jaar getrouwd krijgen we zo'n kut tegeltje | Tegeltje spreuk 60 jaar getrouwd| Spreuktegels | Cadeau 60 jaar getrouwd

Tegeltje

Spreuktegel - Keramiek

Persoonlijk tegeltje

Mok

60 jaar cadeau mok / beker medaille goud zwart voor verjaardag/ jubileum - cadeau 60 jaar getrouwd

60 jaar mok

60 jaar getrouwd kaart

Houten Moederdag kaart - Verticaal

Houten kaart maken

60 jaar getrouwd feest versiering

Als je 60 jaar getrouwd bent is dat reden voor een feestje. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder versiering. Maak het helemaal af met feestelijke versiering zoals een huldebord, vlaggetjes en ballonnen. Versiering met diamanten is natuurlijk ook erg toepasselijk. Er zijn handige versiering pakketten te koop speciaal voor het diamanten huwelijk. Zo koop je in een keer alles wat je nodig hebt voor de decoratie.

Versiering pakket

60 jaar getrouwd S – Jubileum pakket feestversiering – feestartikelen Diamanten bruiloft – voor kleine woonkamer

Feestversiering pakket

Kaarthouders

100x Kaarthouders standaards transparante diamanten 4 cm - Plaatsnaamhouders tafelschikking - Bruiloft/huwelijk versiering

Diamant kaarthouders

Tafel diamanten

Tafel diamant 30 mm

Diamant decoratie 30mm

Huldebord

Deurbord 60 Jaar Getrouwd 50cm

Huldebord 60 jaar getrouwd

 

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer origineel kado 60 jarig huwelijk ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ‘origineel kado 60 jarig huwelijk’ tips!