Zilveren huwelijk: 25 jaar getrouwd kado ideeën

Zilveren huwelijk: 25 jaar getrouwd kado ideeën

Wat geef je kado bij een 25 jarig huwelijk?

Het zilveren huwelijksjubilieum is een bijzondere gelegenheid die goed gevierd moet worden. 25 jaar samen zijn haalt helaas niet iedereen. Dit is des te meer reden om stil te staan bij deze mooie gebeurtenis! Maak er een mooie gelegenheid van met een prachtig zilveren huwelijk cadeau en vier het met een groot feest.

Wat geef je aan je ouders, partner of vrienden om ze te feliciteren met het zilveren huwelijksjubileum? Een persoonlijk cadeau is toepasselijk voor mensen die 25 jaar getrouwd zijn. Ook kun je een 25 jaar getrouwd kado zelf maken. Humorvolle cadeaus met een knipoog zijn ook geschikt voor koppels die 25 jaar samen zijn. Naast cadeau ideeën  vind je in dit artikel ook 25 jaar getrouwd feest ideeën.

Felicitatie 25 jaar getrouwd

Een kleinigheidje met tekst is erg geschikt als felicitatie voor het zilveren huwelijksjubileum. Je kunt bijvoorbeeld een button geven met: “Gefeliciteerd! 25 jaar getrouwd!”. Of denk aan een mok met opdruk die gevuld is met wat lekkers.

Gefeliciteerd button

Paperdreams - Button XL - 25 Jaar getrouwd

Zilveren huwelijk button

Mok cartoonprint

Mok - 25 Jaar - Cartoon*

25 Mok

Persoonlijk kado 25 jaar getrouwd zelf maken

Wil je een uniek kado geven? Maak zelf een geschenk met opdruk zoals een persoonlijke theedoos of tegeltje. De mogelijkheden zijn eindeloos! De ontvangers zullen zo’n persoonlijk kado zeker waarderen! Bovendien weet je zeker dat ze het nog niet hebben.

Persoonlijke theedoos

Houten theedoos met gegraveerde deksel

Theedoos gravering

Persoonlijk tegeltje

Spreuktegel - Keramiek

Tegel persoonlijk

Zilveren huwelijk cadeau

Met deze cadeaus kun je elke dag even stilstaan bij je trouwdag die inmiddels al weer 25 jaar geleden is.

Snijplankje met gravering

Stoer landelijk snijplankje-hapjesplankje met tekst gravure ZILVEREN HUWELIJK. Cadeau-25 jarige bruiloft-25 jarige trouwdag. Het formaat is 15x34cm incl. handvat en 15x27cm excl. handvat

Snijplankje

Grote snoeppot

Grote snoeppot /voorraadpot ZILVEREN HUWELIJK 25 jaar GETROUWD. Cadeau-bruiloft-trouwdag. De Grote snoeppot /voorraadpot is gemaakt van dik sterk glas. Het formaat is 25cm incl. deksel, 19cm doorsnede, inhoud 3,8 liter. Zonder drop.

Snoeppot

25 jaar getrouwd humor cadeau

Kunnen de ontvangers wat humor wel waarderen? Geef ze dan een grappig cadeau met een knipoog. Bijvoorbeeld een tegeltje of bierpul.

Grappig tegeltje

Huwelijk cadeau | Zijn we eindelijk 25 jaar getrouwd krijgen we zo'n kut tegeltje | Tegeltje spreuk 25 jaar getrouwd| Spreuktegels | Cadeau 25 jaar getrouwd

Tegeltje

Bierpul

Bierglas - Bierpul - 25 Jaar

25 bierpul

Trouwjaar cadeau

Het huwelijk is alweer 25 jaar geleden. Met een trouwjaar cadeau ga je terug in de tijd. Deze cadeautjes zijn een origineel zilveren huwelijk cadeau.

1996 kussen

Jute kussen 40 cm x 50 cm | 25 jaar getrouwd | Zilveren Huwelijk | Jubileum Cadeau | Trouwdag Cadeau | Huwelijksjubileum

1996 kussen

25 jaar tekstbord

Tekstbord – 25 jaar getrouwd - Bruiloft cadeau - Cadeau 25 jaar getrouwd - Bruiloft cadeau - Gepersonaliseerd cadeau

25 jaar tekstbord

25 jaar getrouwd feest ideeën

Een zilveren huwelijksjubileum moet natuurlijk goed gevierd worden! Daarom wordt vaak een groots feest gegeven, denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest. Versier de locatie met toepasselijke zilveren decoratie om een echte feestsfeer te creëren. Een toepasselijk trouwfiguurtje is perfect voor op de taart. Zo maak je het feest compleet!

Trouwfiguur

Trouwfiguurtje zilver 25 jaar

Trouwfiguur

Deurmat

Deurmat/buitenmat jubileum 25 jaar getrouwd 40 x 60 cm - Feest deurmatten/buitenmatten/inloopmatten zilveren huwelijk

Deurmat

25 Banner

25 jaar jubileum banner

Jubileum banner

Feestversiering pakket

25 jaar getrouwd S - Jubileum pakket feestversiering - feestartikelen zilveren bruiloft - voor kleine woonkamer

Versiering

25 jaar getrouwd cadeau voor je partner

Het zilveren huwelijk is een bijzondere mijlpaal voor partners. Wat geef je dan aan je geliefde cadeau? Een persoonlijk cadeau zoals een fotoboek met mooie momenten zal je partner zeker waarderen. Ook een symbolisch beeldje is een uniek geschenk voor als jullie 25 jaar getrouwd zijn.

Partner tegoedbonnen

Tegoedbonnen boekje - Cadeaubon - Partner (Cadeau - Verjaardag - liefde)

Tegoedbonnen partner

Deze tegoedbonnen zijn een origineel en grappig cadeautje voor je partner. Ze kunnen worden ‘ingewisseld’ voor onder andere een diner en wandeling.

Fotoboek

Jaarboek - M - Hardcover - 40 pagina's

Fotoboek maken

25 jaar getrouwd kado zelf maken? Bundel jullie mooiste momenten in een persoonlijk fotoboek!

25 jaar getrouwd cadeau ouders

Wat is een geschikt cadeau voor ouders die 25 jaar getrouwd zijn? Een symbolisch geschenk met betekenis zal worden gewaardeerd. Denk dan aan een sculptuur voor in huis. Of geef hen een weekendje weg of ervaring cadeau. Je kunt ook met familie en vrienden geld bij elkaar leggen om een groot cadeau te kopen.

Zilveren beeld ringen

Handen met ringen (Beeld) 18cm

Beeld ringen

Dit zilveren beeld met twee ringen symboliseert het zilveren huwelijk perfect.

Minitree appelboompje

Minitree Appelboom Felicitatieboom

Felicitatie boompje

Dit appelboompje is een leuk geschenk met felicitatie. Perfect voor het zilveren huwelijksjubileum!

 

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.

Meer zilveren huwelijk cadeau ideeën? Kijk dan eens naar de andere artikelen op deze website voor meer ’25 jaar getrouwd kado’ tips!