10x ideeën 12 5 jaar getrouwd cadeau Koperen Huwelijk

10x ideeën 12 5 jaar getrouwd cadeau Koperen Huwelijk

Wat geef je als 12 5 jaar getrouwd cadeau bij het bereiken van een koperen huwelijk?

Met het bereiken van een Koperen Huwelijk ben je officieel 12 5 jaar getrouwd [1]. Bij deze speciale mijlpaal moet zeker worden stilgestaan. Als bijvoorbeeld je ouders of kennissen 12 5 jaar getrouwd zijn is het leuk om ze te feliciteren met een mooi cadeau. Of ben je zelf 12 5 jaar getrouwd? Geef je partner dan een mooi koperen huwelijk cadeau.

Wat geef je als 12 5 jaar getrouwd cadeau bij een koperen huwelijk? Voor deze mijlpaal, geef je een cadeau van goede kwaliteit. Een persoonlijk 12 5 jaar getrouwd cadeau is voor deze gelegenheid geschikt. Je kunt dan denken aan een blijvend koperen huwelijk cadeau zoals een beeldje. Ook een jubileummunt of tegeltje zijn geschikte geschenken voor dit huwelijksjubileum.

1. Plankje met gravure

Ronde snijplank/hapjesplank met tekst gravure 12,5 JAAR GETROUWD. Een origineel cadeau voor een 12,5 jarige bruiloft. Het formaat is 40x30cm incl. handvat en 30cm doorsnede excl. handvat.

Hout gravure

Deze mooie houten plank kan dienen als zowel een borrelplankje als snijplank. Er is een toepasselijke afdruk met tekst ingegraveerd. Dit koperen bruiloft cadeau is leuk én ook nog eens praktisch.

2. Boompje

Minitree Appelboom Felicitatieboom

Minitree Appelboom Huwelijksboom

Appelboompje

Wil je een uniek cadeau geven? Dan is een boompje een perfect koperen huwelijk cadeau. De appelboom staat symbool voor vertrouwen. Deze minitree is een unieke felicitatie waar nog lang plezier aan beleefd kan worden.

3. Jubileum Munt

Sicqa | Puur verkoperde munt | 12,5 Jaar jubileum | 12,5 jaar getrouwd | Jubileum cadeau | Cadeau | Huwelijk | Huwelijkscadeau | Geschenk | Herinneringsmunt | Herinneringspenning

Munt

Een jubileum munt is een toepasselijk geschenk voor het Koperen Huwelijksjubileum. Deze prachtige munt is een mooi aandenken om thuis neer te zetten als decoratie.

4. Roos met videoboodschap

ROSES BY ROSES® - Luxe Video Flowerbox met HD scherm en 1 Longlife XXL Roos Rood - ‘’Een Persoonlijke Videoboodschap Uploaden’’ voor Valentijnsdag, een Bruiloft, een Verjaardag, een Jubileum, moederdag of vaderdag. Een uniek cadeau!

ROSES BY ROSES® - Luxe Video Flowerbox met HD scherm en 1 Longlife XXL Roos Rood - ‘’Een Persoonlijke Videoboodschap Uploaden’’ voor Valentijnsdag, een Bruiloft, een Verjaardag, een Jubileum, moederdag of vaderdag. Een uniek cadeau!

Roos videobox

Zoek je een 12 5 jaar getrouwd cadeau voor je partner? Deze prachtige roos in luxe geschenkdoos is perfect voor deze bijzondere gelegenheid. Door het videoscherm kun je je eigen persoonlijke boodschap afspelen. Een uniek cadeau dat veel indruk zal maken!

5. Spiegeltje

Decoratieve spiegel met tekst: 12,5 jaar getrouwd!

Spiegeltje 12 5

Op dit spiegeltje staat een mooie tekst over het koperen huwelijk. Het is een toepasselijk cadeau voor elk stel dat 12 5 jaar getrouwd is. Dit spiegeltje is een blijvend cadeau om neer te zetten in huis. Dat is weer eens wat anders dan een kaart!

6. Beeldje

Twee handen met hart (Beeld) 18cm

Beeld hart

MikaMax 24 kt Gouden Roos Golden Rose ± 28-30cm lang

Beeld roos

Een sculptuur is een blijvend cadeau met betekenis. Daarnaast is het ook een mooie decoratie voor in huis. Kies een beeld met toepasselijke symboliek, bijvoorbeeld een roos of hart. Door de sculptuur in huis neer te zetten wordt je elke dag herinnerd aan de mooie betekenis.

7. Tegeltje

Spreuktegel - Zijn We Eindelijk 12,5 Jaar Getrouwd Krijgen We Zo'n Kut Tegeltje

Humor tegel

Spreuktegel - Keramiek

Tegel persoonlijk

Kunnen de ontvangers een grapje wel waarderen? Maak ze dan aan het lachen met dit grappige tegeltje met de tekst: ‘Zijn we eindelijk 12,5 jaar getrouwd. Krijgen we zo’n kut tegeltje’. Wil je een extra persoonlijk cadeau geven? Laat dan zelf een tegeltje maken met een eigen foto of tekst.

8. DIY 12 5 jaar getrouwd kado maken

HBKS Lovegoods Explosie Foto Doos - Explosion Box - Giftbox - Geschenkdoos - Met Instructievideo - DIY - Zwart

Fotobox

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau? Zelf een 12 5 jaar getrouwd kado maken is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt bijvoorbeeld een fotocadeau maken, zoals een foto explosie box.

9. Snoeppot met gravure

Snoeppot/voorraadpot KOPEREN HUWELIJK 12,5 jaar GETROUWD. Zonder drop. Cadeau-bruiloft-trouwdag. De snoeppot/voorraadpot is gemaakt van dik sterk glas. Het formaat is 21cm incl. deksel, 13,5cm doorsnede, inhoud 2 liter. Zonder drop.

Snoeppot

Geef je graag een origineel cadeau? Een mooie glazen snoeppot met gravure is een uniek koperen huwelijk kado. Deze grote pot voor snoepjes of andere lekkernijen is ook nog eens erg praktisch.

10. Surprise party

12,5 jaar Getrouwd Pakket

Versieringspakket

Jubileum pakket feestversiering 12,5 jaar getrouwd thema - feestartikelen koperen bruiloft - voor grote woonkamer

Versieringspakket

Verras het getrouwde stel met een surpriseparty! Versier bijvoorbeeld het huis met vrolijke versiering als ze even weg zijn. Deze verrassing zal ze zeker nog lang bijblijven.

 

Bronvermelding:

[1] wikipedia.org/wiki/Trouwdag

© Headerfoto door freepik – www.freepik.com

Deze post bevat affiliate links.